KVC Westerlo stapt mee in het maatschappelijk project: UiTPAS de Merode

Sinds 30 april is UiTPAS de Merode gelanceerd bij de vier gemeenten van de cultuurregio de Merode: Hulshout, Scherpenheuvel-Zichem, Tessenderlo en Westerlo. Met deze spaar- en voordeelkaart voor vrijetijdsactiviteiten kan je punten sparen als je deelneemt aan culturele-, sportieve- of andere vrijetijdsactiviteiten. Deze kan je nadien omruilen voor een gratis ticket, een korting of een cadeautje bij deelnemende gemeenten en organisaties die deze UiTPAS ondersteunen. Kortelings zal het mogelijk zijn om punten te sparen wanneer je komt kijken naar een voetbalwedstrijd van KVC Westerlo of je punten omruilen voor een gratis ticket Want KVC Westerlo wordt UiTPAS-partner!

Inwoners kunnen een UiTPAS aanschaffen voor 5 euro, jongeren onder de 18 jaar betalen 3 euro. Indien je voldoet aan de voorwaarden, kan je deze ook verkrijgen aan het kansentarief van 1 euro. Heb jij een UiTPAS aan kansentarief? Dat zie je niet maar voel je wel want je krijgt een korting van 80% op UiTPAS-activiteiten. De lokale overheid en KVC Westerlo betalen elk 40% van de kosten. De UiTPAS is niet alleen van toepassing op het bijwonen van een voetbalwedstrijd maar ook op spelende leden. Je kan dus punten sparen wanneer je je inschrijft voor een seizoen. Hier is ook het kansentarief van toepassing.

Met je aankoop van jouw UiTPAS de Merode krijg je meteen fijne welkomstvoordelen. UiTPAS de Merode is levenslang geldig en kan je in Westerlo aankopen aan het onthaal van het gemeentehuis, in de bib, bij projecthuis de Dreef of bij het lokaal dienstencentrum TerHarte.

KVC Westerlo stapt mee in dit maatschappelijk project zodat voetbal toegankelijk wordt voor iedereen.  Samen met de gemeente willen we drempels wegwerken en iedereen de kans geven om deel te nemen aan culturele-, sportieve- en andere vrijetijdsactiviteiten.

UiTPAS zelf is ondertussen bekend in een heel groot deel van Vlaanderen. Behoorlijk wat gemeenten gingen al aan de slag met deze spaar- en voordeelkaart. Met de komst van de vier gemeenten binnen de cultuurregio de Merode wordt nu de symbolische kaap van 100 gemeenten die met de UiTPAS aan de slag gaan, overschreden.

Meer informatie op www.uitpasdemerode.be