ZURE NEDERLAAG

Pijnlijke nederlaag voor onze Kemphanen. In de eerste helft kwamen we op voorsprong via Kurt Abrahams. Spijtig genoeg werd er één minuut later al de gelijkmaker gescoord. Union pakte voor de rust nog zijn moment en kon zo gaan rusten met een 1-2 voorsprong.De tweede helft werd er wel geprobeerd, maar echte goede doelkansen kwamen hier niet uit.

Het eerste gevaar was Brussels gezind. Eerst ging een vrije trap nog over het doel van Berke, even later was het wel prijs. Union scoorde, maar de treffer werd terecht afgekeurd wegens voorafgaand handspel. Rond het kwartier verstuurde Guillaume De Schryver een knappe voorzet vanop de linkerkant naar het centrum. Kwieke Kurt Abrahams was iedereen te snel af en scoorde zo al zijn vierde treffer van het seizoen (1-0). Even later was alles te herdoen. Teddy Teuma mocht een vrije trap nemen en zijn bal viel in de zestien op het hoofd van Kandouss, die knap binnenkopte (1-1). Diezelfde Teuma zou ook aan de basis liggen van het tweede doelpunt. Van ver knalde hij de bal tegen de deklat en in de volgende fase bracht Tabekou de bal terug voor doel. Roman Ferber stond op de juiste plaats om de voorzet met zijn borstkas in doel te verwerken (1-2). Kurt Abrahams had nog een tweede treffer aan zijn voet, deze keer was hij echter niet zo efficiënt. Teuma mocht ook nog eens aanleggen maar Berke Özer duwde de bal in hoekschop.

De gehele tweede helft drukte Westerlo en moest Union terugzakken. Petrov en Remmer konden doelman Saussez bedreigen met een ver schot, maar die hield goed stand zonder echt in de problemen te komen. Ook Noël Soumah probeerde het met een kopbal, maar die zoefde naast. Union counterde nog tweemaal vlijmscherp maar de score bleef uiteindelijk steken op (1-2).

KVC Westerlo: Özer, Dewaele, Biset, Soumah, Van Den Bogaert, Antunes, Van Eenoo, De Schryver (78′ Gül), Abrahams, Petrov (64′ Vaesen), Brüls (59′ Remmer)

Union SG: Saussez, Vega (90′ Van Der Heyden), Kandouss, Perdichizzi, Kis, Mehlem, Teuma, Nielsen, Tabekou, Ferber (73′ Haugen), Fixelles (78′ Hamzaoui)

Doelpunten: 14′ Abrahams (1-0), 15′ Kandouss (1-1), 34′ Ferber (1-2)

Gele kaarten: Biset, Van Den Bogaert

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA