Zeven punten los

Vandaag kwam Lommel SK op bezoek op een regenachtige vrijdagavond. De opstelling is vrijwel hetzelfde als die van vorige week. De enige wijziging is Erdon Daci die de geblesseerde Lyle Foster vervangt.

Opstelling KVC Westerlo: David Jensen, Edisson Jordanov, Rubin Seigers, Pietro Perdichizzi, Lukas Van Eenoo, Thomas Van den Keybus, Jan Bernat, Maxim De Cuyper, Tuur Dierckx, Erdon Daci (’69 Fernand Gouré), Kyan Vaesen (’78 Lorenzo Noviello)

Eerste helft

De eerste gevaarlijke kans van de wedstrijd is al meteen voor ons. Jan Bernat haalt stevig uit richting de rechteronderhoek, maar Lommelse doelman Cristopher Fiermarín zit er goed tussen. Enkele minuten later valt opnieuw een zeer goede kans. Dit keer is het Erdon Daci die alleen voor doel komt, maar weer wordt de bal geblokt door de doelman.

In de 36e minuut heeft David Jensen voor het eerst echt werk. Lommel kan via Anello goed naar binnen snijden waarna hij de bal voorgeeft richting tweede paal. Jensen staat echter paraat en weet de bal klemvast te nemen.

Na 45 minuten voetballen klinkt het fluitsignaal voor de rust. We gaan de kleedkamers in na een aangename eerste helft en een 0-0 stand.

Tweede helft

Westerlo komt in de tweede helft zeer goed uit de startblokken en dat is te merken. Na 12 minuten werkt Erdon Daci de bal in doel om de score te openen, hiermee maakt hij zijn eerste doelpunt voor de club. Nog geen 5 minuten later haalt Lukas Van Eenoo uit met een stevig afstandsschot dat de rechterbovenhoek in vliegt, 2-0.

Na 94 minuten voetballen is de wedstrijd afgelopen. We zagen een heel sterk team dat zich ten volle heeft ingezet om deze drie punten thuis te houden.

Doelpunten

⚽ Erdon Daci (’56)

⚽ Lukas Van Eenoo (’60)

Verslag geschreven door: Jordy Haesen
Foto’s: Luc Meynaerts

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA