Wist je dat? Lommel SK

Wist je dat?

Lommel SK in mei 2020 werd overgenomen door de City Football Group? Dit voetbalimperium heeft op 5 van de 6 continenten in de wereld een club in eigendom. Enkel in Afrika heeft de City Football Group zijn slag nog niet geslagen. In Europa zitten er met Manchester City, Troyes AC, Girona FC en Lommel SK 4 clubs in hun portefeuille.

Wist je dat?

Lommel SK het meeste van zijn goals scoort in de tweede helft? 58% van de doelpunten maken de Limburgers in de tweede helft. In het openingskwartier konden de groen-witten dit seizoen nog geen doelpunt scoren. Die doelpunten werden al door maar liefst 9 spelers gemaakt. De Limburgers zijn trouwens al 4 wedstrijden ongeslagen de laatste weken.

Wist je dat?

Tomas Svedkauskas dit seizoen nog maar tweemaal een clean sheet kon behalen? Dit was dan nog tweemaal tegen RWDM. Nog in de kern van Lommel SK loopt ook ex-kemphaan Robin Henkens rond. In 303 gespeelde profwedstrijden trof hij inmiddels 26 keer raak en gaf hij 48 assists. Nog een oude bekende, Arno Verschueren speelde zijn laatste wedstrijd op 17 oktober tegen ons. Sindsdien is Verschueren niet meer opgenomen in de selectie.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA