Wist je dat? Lierse Kempenzonen (3)

Ook in 2021 is onze wekelijkse rubriek van de partij. Peter Boons zoekt voor u enkele leuke en opmerkelijke weetjes op over onze tegenstander én over onze eigen kemphanen.

Wist je dat?

KVC Westerlo dit seizoen nog maar eenmaal niet wist te scoren in ’t Kuipje. Dit was uitgerekend op de openingsspeeldag tegen Lierse Kempenzonen. KVC Westerlo kreeg de nodige doelkansen maar kreeg de bal niet tegen de touwen.

Wist je dat?

Lierse Kempenzonen in hun eerste 4 gespeelde wedstrijden een totaal van 7 op 12 behaalde? Daarna zakte Lierse Kempenzonen volledig weg na een 6 op 36 in het klassement.  Lierse Kempenzonen kon maar eenmaal de nul op het bord houden. Dit was in de openingswedstrijd tegen onze kemphanen. De pallieters verloren hun laatste 4 uitwedstrijden en kregen maar liefst 10 doelpunten om de oren. Zelf wist Lierse Kempenzonen niet te scoren.

Wist je dat?

Er geen enkele speler van Lierse Kempenzonen dit seizoen al bij alle 16 wedstrijden aan de aftrap verscheen? Enkel Yentl Van Genechten en Emile Samyn mochten al in elke wedstrijd opdraven, zij het wel enkele malen als invaller.

Wist je dat?

KVC Westerlo 3 verlieswedstrijden wist op te tekenen dit seizoen? In al deze wedstrijden kwamen onze kemphanen eerst op voorsprong. De laatste 2 thuiswedstrijden wist KVC Westerlo telkens een achterstand om te buigen. Zowel tegen Club NXT als tegen RFC Seraing kwam onze club op achterstand maar werd deze negatieve score toch omgezet in een positief eindresultaat.

___________________________________________

Weetjes en statistieken: Peter Boons
Tekst: Ruben Van Elst
Foto’s: Luc Meynaerts

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA