Wist je dat? 2020 (deel 2)

In onze wekelijkse rubriek snort Peter Boons enkele opmerkelijke weetjes op over onze tegenstander van dit weekend. Ook over onze eigen Westelse kemphanen heeft hij enkele weetjes in petto. Ditmaal kroop hij achter zijn laptop om enkele weetjes over het opmerkelijke voetbaljaar 2020 op te zoeken.

Wist je dat?

Maxime Biset en Kader Keïta echte kuitenbijters zijn? Beide heren kregen maar liefst 7 gele kartonnen onder hun neus geduwd. Van die 7 gele kaarten kregen beide spelers ook in één wedstrijd 2 maal geel en dus rood waardoor ze vroegtijdig de kleedkamer mochten opzoeken. Nader Ghandri mocht in de tweede competitiewedstrijd van dit seizoen, tegen Union SG, ook gaan douchen na een rechtstreekse rode kaart.

Wist je dat?

In totaal liefst 18 spelers in het boekje van de scheidsrechter kwamen? Coach Bob Peeters had ook zijn aandeel hierin en kreeg 2 maal een gele kaart. Ook hulp coach Eric Reenaers kwam eenmaal in het boekje van de ref.

Wist je dat?

Doelman Berke Özer als enige speler alle minuten heeft volgemaakt? De Turkse goalie keepte sterk in 2020 en behoedde onze kemphanen meermaals van een tegendoelpunt. Ambroise Gboho daarentegen is de spelers die het meeste wissels achter zijn naam heeft. Hij werd maar liefst 11 keer als invaller gebruikt in het seizoen 2020.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA