Wist je dat? 2020 (deel 1)

In onze wekelijkse rubriek snort Peter Boons enkele opmerkelijke weetjes op over onze tegenstander van dit weekend. Ook over onze eigen Westelse kemphanen heeft hij enkele weetjes in petto. Ditmaal kroop hij achter zijn laptop om enkele weetjes over het opmerkelijke voetbaljaar 2020 op te zoeken.

Wist je dat?

We in totaal 24 wedstrijden met inzet hebben gespeeld dit seizoen? Dit zowel in de competitie als in de Croky cup. Dit leverde 12 overwinningen, 7 gelijke spelen en 5 verliesbeurten op. Opmerkelijk, van de 5 verliesbeurten werd er 3 maal tegen Union SG verloren.

Wist je dat?

We maar liefst 39 keer de netten deden trillen? Maar liefst 10 kemphanen wisten te scoren. 3 van de 39 doelpunten werd rechtstreeks van op hoekschop gemaakt. In voetbaltermen heet dit een Olympisch doelpunt. Zowel Lukas Van Eenoo, Christian Brüls en Atabey Çiçek wisten elks 8 maal te scoren.

Wist je dat?

Christian Brüls zich tot koning van de assists mag noemen? Hij mag maar liefst 10 van 19 assists op zijn naam schrijven. Brüls kroont zich hiermee ook tot de meest productieve speler van onze kemphanen.

KVC Westerlo zoekt chauffeurs voor privévervoer:

Is u in het bezit van een geldig rijbewijs en wenst u een deeltijdse of voltijdse betrekking neem dan contact met ons op via email: Wim.vanhove@kvcwesterlo.be

RECENT NIEUWS

Team Pnt
Union SG 35
RFC Seraing 26
KVC Westerlo 24
KMSK Deinze 23
RWDM 22
Lommel SK 21
Lierse Kempenzonen 10
Club NXT 7

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA