Westerlo wint oefenpot tegen Beerschot

Eerste helft: 0-0

Opstelling KVC Westerlo: Van Langendonck, Janssens, Yameogo, Seigers, Soumah, Seydoux, Keïta, Van Eenoo, Abrahams, Vetokele, Çiçek

KVC Westerlo begon de partij met zijn basiself tegen eersteklasser Beerschot VA. Bij Beerschot stonden namen als Holzhauser, Dom, Pietermaat, Frans en Brogno tussen de lijnen. De Antwerpse club zakte dus zeker niet met een veredeld B-elftal af naar ’t Kuipje. Westerlo nam de bovenhand in de eerste helft en creëerde enkele prima kansen via Van Eenoo, Abrahams en Çiçek. Telkens stond Biebauw paraat wat een gelijke score opleverde na het fluitsignaal van de scheidsrechter.

Tweede helft: 1-0

Opstelling KVC Westerlo: Van Hout, Mabea, Perdichizzi, Biset, Remmer, Lloci, Paulet, Antunes, Alici, Gboho, Vaesen

KVC Westerlo begon met evenveel vechtlust en voetballend vermogen aan de tweede helft. Onze kemphanen hadden het beste van het spel en controleerden de partij. In het begin van de tweede helft raasde Mabea voorbij alles en iedereen op de linkerflank. De Ivoriaan zwiepte de bal voor doel waar Vaesen aan de tweede paal de bal kon terug leggen tot bij Gboho. De Westelse aanvaller wist de bal in een druk bevolkt strafschopgebied in doel te werken.

Westerlo behield controle over de partij en won zijn oefenpot tegen Beerschot dankzij het doelpunt van Ambroise Gboho.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA