Westel Magic School

KVC Westerlo organiseert sinds een aantal seizoenen trainingen die openstaan voor iedereen die zichzelf als voetballer wil verbeteren. De accenten tijdens deze trainingen liggen vooral op oog-hand-voetcoördinatie, schijn- en passeerbewegingen, traptechnieken, balgevoel, eerste aannames, snelheid/explosiviteit, snelvoetenwerk en natuurlijk, scoren.

Je kan kiezen om voor een heel seizoen (van september t/m april) in te schrijven of voor drie aparte reeksen van tien trainingen. In juni wordt er dan weer een ‘after season’ editie georganiseerd.

Deze trainingen gaan door op zondagvoormiddag en staan open voor spelers van elke club en elk niveau, zowel voor spelers als keepers, jongens als meisjes en dit voor de leeftijden van U6 t/m U15. De trainingen vinden steeds plaats op kunstgras en staan onder leiding van gediplomeerde en gespecialiseerde jeugdtrainers.

Inschrijvingen gebeuren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer info zie Inschrijven Westel Magic School.