Commercieel

De jeugd- en community afdeling van KVC Westerlo biedt uitstekende mogelijkheden om de top-of-mind bekendheid van uw onderneming te vergroten en om uw onderneming te linken aan onze kernwaarden en ons positief en zeer sociaal imago. Onze jeugd- en community afdeling is een exponent van de groei van KVC Westerlo de laatste jaren. Het ideale moment dus om mee op de kar te springen en een mooie meerwaarde te creëren voor uw onderneming!

PUBLICITEITSPANELEN

Met 4 natuurgrasterreinen en 2 kunstgrasterreinen heeft onze jeugd een zeer uitgebreide accommodatie. Ruimte genoeg dus voor uw onderneming om de beste plaats uit te kiezen voor uw logo en andere gegevens. Visuele herkenning en herhaling blijven belangrijke pijlers voor uw marketingstrategie. Samen zullen we dan ook bekijken waar uw publiciteitspaneel het best tot zijn recht komt.

 PLAATS   PRIJS PER SEIZOEN 
 Kunstgrasterreinen  € 750
 Straatgerichte boarding  € 2 500

MATERIAALSPONSORING

Met een jeugdacademie van 660 spelers, 60 trainers en 100 afgevaardigden is er een massa aan wedstrijdshirts, clubtrainingen en voetbaltassen nodig. Uw logo plaatsen op één van deze materialen brengt uw onderneming pas echt kort bij uw potentiële klanten. Er bestaat dan ook geen twijfel dat uw onderneming een uitstekende gekendheid zal genieten binnen onze club. Samen zullen we een voorstel op maat uitwerken dat binnen uw budget past.

COMMUNITYSPONSORING

De Communitywerking van KVC Westerlo werd in het seizoen 2014-2015 beloond met een 3e plaats op nationaal niveau en behoort hiermee tot de échte top in België. Met projecten als Westel & School Together, Gezond scoort en het G-voetbal scheert KVC Westerlo hoge toppen. Elk jaar organiseert KVC Westerlo ook de Michiel Nys Cup, een tornooi voor G-voetballers. Onze communitywerking biedt op die manier een uitstekend platform voor uw bedrijf om zich sociaal en maatschappelijk te engageren op lokaal én nationaal niveau.

Meer info over onze afdeling Community kan je hier vinden: http://kvcwesterlo.be/community

Meer info over onze afdeling G-voetbal kan je hier vinden: http://kvcwesterlo.be/g-voetbal

EVENTSPONSORING

Onze jeugd- en communitywerking organiseert op jaarbasis verschillende events zoals het Mastertornooi, Westel Circle Day, de Westel Magic School, het Westel Magic Camp en nog veel meer. Elk van deze events is elk jaar opnieuw een groot succes en de belangstelling groeit ieder seizoen. Ook hier kan u door de naam van uw onderneming te koppelen aan één van deze events beroep doen op een zeer uitgebreide database om uw boodschap bekend te maken bij de juiste doelgroep.

NIEUWSBRIEF

Via de digitale nieuwsbrief en ons uitgebreid email-bestand van bedrijven, organisaties en particulieren, kan u een speciale gebeurtenis in de verf zetten, en zo de gewenste boodschap aan ons netwerk melden. Hebt u een opendeurdag of een volledig nieuw product dat gelanceerd wordt? Viert uw bedrijf zijn 60ste verjaardag of bent u verhuisd? Neem contact op en we bekijken samen of, hoe en wanneer we dit nieuws bekend kunnen maken.

Heeft u interesse in één van bovenstaande formules? Neem dan contact op met KVC Westerlo, 014/54 52 88 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..