Welkom Nader Ghandri!

Vandaag kregen we het officiële nieuws dat Nader Ghandri een contract heeft getekend bij onze club voor 2,5 jaar. We zaten kort samen met hem en bespraken er onder andere zijn ambities voor dit seizoen. 

Welkom bij de club Nader Ghandri.

Bedankt.

Nader, waarom heb je voor KVC Westerlo gekozen?

Ik heb gekozen voor Westerlo omdat ik vertrouwen heb in een belangrijk persoon van de club, namelijk coach Bob Peeters waar ik heb enorm veel respect voor heb.

Hij gaf me vorig jaar de kans om me te tonen in België. Ik ben hem hier dankbaar voor als ook de club voor het vetrouwen. Vandaar ben ik teruggekomen en heb ik het voorstel van de club geaccepteerd voor dit jaar en de komende 2 jaar.

Ik wil zeker ook de fans bedanken als ook algemeen manager Wim Van Hove, vice-president Hasan Cetinkaya en meneer Oktay Ercan.

Wat zijn je ambities voor dit seizoen?

Mijn ambitie is voornamelijk zo veel mogelijk wedstrijden te spelen. Ik ben de voorbije 6 maanden weinig aan spelen toegekomen bij Royal Antwerp FC.

Ik wil zoveel mogelijk wedstrijden spelen en KVC Westerlo ondersteunen bij het bereiken van zijn doelstellingen.

Wat is je favoriete positie?

Ik heb geen voorkeur voor een bepaalde positie. De afgelopen 2 jaar werd ik als centrale verdediger uitgespeeld. Deze positie bekleed ik ook het liefst.

Als de coach me morgen vraagt om als middenvelder of aanvaller te spelen zal ik dit ook doen. Vorig seizoen heeft de coach me dit al eens gevraagd. Ik wil er alles aan doen om de ploeg te helpen.

Heb je nog een laatste boodschap voor de fans?

Ik bedankt jullie en zal mijn uiterste best doen voor de club!

EN ALLEMAAL SAMEN!

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA