Welkom Jonas De Roeck!

KVC Westerlo heeft vandaag een akkoord gevonden met Jonas De Roeck. De jonge Belgische coach was sinds kort assistent-trainer bij RSC Anderlecht. Daarvoor was hij 1 seizoen hoofdcoach van STVV. 

Jonas De Roeck stond meteen na zijn aanstelling samen met CEO Wim Van Hove de pers te woord. Hij kijkt erg hard uit naar de samenwerking en wil samen met de club mooie tijden tegemoet gaan.

“Uit de gesprekken stelde ik vast dat KVC Westerlo erg veel ambitie toont. Dit ligt op dezelfde lijn als wat ik als trainer wil bereiken. Ik wil KVC Westerlo dan ook erg graag bijstaan in hun avontuur.” Zegt Jonas De Roeck.

Hij verklaarde dat de doelstelling voor volgend seizoen het meespelen voor promotie is. Elke wedstrijd zal worden aangevangen met de bedoeling een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Vruchtbare samenwerking

Ook Wim Van Hove is erg enthousiast over de nieuwe samenwerking tussen KVC Westerlo en De Roeck.

“We hebben als club een profiel geschetst van de coach die we het best bij onze club vonden passen, Jonas is hier als topkandidaat uitgekomen. We zijn er dan ook van overtuigd dat we een vruchtbare samenwerking tegemoet zullen gaan. Het volgende wat we moeten doen, is samenzitten om te kijken naar de spelersprofielen die we nodig hebben. Zo kunnen we een ambitieuze kern voor het volgende seizoen samenstellen.” Aldus Wim Van Hove.

Bekijk hier de video waarin de nieuwe coach wordt voorgesteld:

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA