Wedstrijdverslag KVC Westerlo – STVV

Vanmiddag maakten de kanaries uit Sint-Truiden de korte verplaatsing richting de Parel der Kempen voor een oefenpartij tijdens de interlandbreak. Een speler om naar uit te kijken bij de uitploeg was Shinji Kagawa. De Japanner speelde onder meer bij Dortmund en Man. United. Bij onze kemphanen kreeg Roman Neustädter speelminuten van coach Jonas De Roeck.

Eerste helft

Beide ploegen hadden hun zaken defensief op orde in de eerste helft waardoor we een gesloten eerste wedstrijdhalfuur kregen. Het was wachten op een schot van STVV vanuit schuine hoek, waar Jensen geen problemen mee had, als eerste dreiging. Net voor rust kregen onze kemphanen een hoekschop. Fixelles zette zich achter bal, speelde naar Van den Keybus die na een loopactie in de rug Van Eenoo bediende. Van Eenoo zwiepte op zijn beurt de bal voor doel en Soumah kopte de bal voorbij Vanmarsenille. 1-0 was zo meteen ook de ruststand.

Tweede helft

Na rust zagen we vele nieuwe gezichten bij beide teams. STVV wist vroeg in de tweede helft de gelijkmaker op het bord te zetten. 1-1. In een evenwichtige partij kreeg Westerlo in minuut 72 een strafschop na een individuele dribbelactie van Fixelles. Paulet zette zich achter de bal en bracht de kemphanen weer op voorsprong. 2-1. Dit werd ook meteen de eindstand.

Verslag geschreven door: Ruben Van Elst
Foto’s: Lisa Vandepaer

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA