Wedstrijdverslag KVC Westerlo – OFI Kreta

Eerste helft

Opstelling: Koen Van Langendonck, Leo Seydoux, Guy-Serge Yaméogo, Noël Soumah, Basilio Ndong, Thomas Ephestion, Lukas Van Eenoo, Matias Lloci, Tuur Dierckx, Igor Vetokele, Kyan Vaesen

KVC Westerlo kwam als eerste in de zestienmeter van de tegenstander. Kyan Vaesen draaide weg van zijn man en werd naar de grond gewerkt, maar de scheidsrechter besloot dat het geen penalty was. Even later, in de 10e minuut, zorgt Vaesen opnieuw voor gevaar, hij neemt de bal goed aan en trapt de bal net op de linkerpaal.

In de 22ste minuut krijgt Westerlo een vrije trap, net op de rand van het strafschopgebied, nadat een verdediger van OFI Kreta de bal met de hand aanraakt. Lukas Van Eenoo zet zich achter de bal maar trapt in de muur.

In de 37ste minuut kreeg OFI Kreta een vrije trap, wat ook hun eerste echte kans op doel opleverde, maar doelman Koen Van Langendonck zat er goed bij.

Tweede helft

In de rust was er één wijziging, David Jensen kwam het doel verdedigen in plaats van Koen Van Langendonck. Na 60 minuten spelen werd de rest van het team gewisseld.

Opstelling: David Jensen (45′), Rubin Seigers (’60), Nader Ghandri (60′), Kobe Lemmens (60′), Kouya Mabea (60′), Edisson Jordanov (60′), Simon Paulet (60′), Lars Neyens (60′), Dimitrije Jovanovic (60′), Lorenzo Noviello (60′), Halim Kaygan (60′)

De tweede helft is nog maar 6 minuten bezig en Westerlo krijgt een vrije trap. Léo Seydoux geeft hem voor en centrale verdediger Noël Soumah kopt de bal binnen, 1-0. Een tiental minuten later krijgt Kreta een goede kans, maar doelman David Jensen was alert en kan de bal goed klemmen.

In de 78e minuut kreeg Dimitrije Jovanovic een goede kans om de bal van de verdediging te ontfutselen, maar hij werd vlak voor de zestienmeter hard van achteren neergehaald. De scheidsrechter besloot geel te geven en Westerlo een vrije trap toe te kennen. Simon Paulet trapt de bal goed in de rechterbenedenhoek, maar de doelman van OFI Kreta kon hem goed klemmen.

Na een paar stevige fouten, die tot nu toe alleen met een gele kaart werden bestraft, kreeg Kreta in de laatste minuut een rode kaart. Meteen daarna eindigde de wedstrijd met een verdiende 1-0 overwinning in het voordeel van onze Kemphanen.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA