Wedstrijdverslag KVC Westerlo – Lommel SK

Na het harde labeur van de voorbije dagen, was het vandaag tijd om de theorie in praktijk om te zetten. Vandaag stonden er 2 wedstrijden gepland op de schitterende oefenterreinen van het Nederlandse Papendal.

De eerste wedstrijd werd in de voormiddag gespeeld en de tegenstander was een oude bekende, nl. het Limburgse Lommel, met een zekere Kristof Van Hout in het doel. De start was hevig. Vanaf het eerste fluitsignaal gingen beide ploegen op zoek naar een doelpunt. En die kwamen er ook.

Na een kwartier speeltijd konden wij al drie doelpunten noteren. Twee aan Westelse kant en eentje aan de kant van Lommel. Voor ons scoorden Dorgeles Nene (assist Fixelles) in minuut 3 en Kyan Vaesen in minuut 9  (assist Van den Keybus). Het tegendoelpunt viel net op kwartier, al had Kyan Vaesen net daarvoor een tweede keer kunnen scoren.

Daarna werden er nog wel enkele kansen gecreëerd langs beide kanten, maar de netten doen trillen zat er echter niet meer in.

Westerlo

Gillekens (45’ Van Langendonck), Jordanov, Seigers, Perdichizzi, Mabea (77’ Seydoux), Keita, Fixelles (77’ Chikhi), Vetokele(63’ Goure), Van den Keybus, Vaesen en Nene (77’Yow)

Lommel

Van Hout (45’ De Busser), Aguilar (45’ Wuytens), Lemoine (45’ Neven), Henkens (60’ Methinho), Sales (45’ Anello), Troonbeeckx (45’ Caio Roque), Kabongo (45’ Talvitie), Vancsa (45’ Kaplan), Ostrc (60’ Troonbeeckx), Prior (45’ Weckhuysen), Reumers (45’ Caue Santos)

Doelpunten

3’ Nene (1-0), 9’ Vaesen (2-0), 15’ Reumers (2-1)

Verslag: Peter Boons

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA