Wedstrijdverslag KVC Westerlo – Beerschot

Deze middag speelden onze Kemphanen een vriendschappelijke wedstrijd tegen Beerschot. De mannekens werden uiteindelijk vlot opzij gezet en moesten met een 4-0 score terug richting het Kiel.

Beide elftallen opteerden om jongens aan de aftrap te brengen, die de laatste weken wat minder in beeld kwamen. Langs Westelse zijde zagen we Igor Vetokele terug op het veld staan en zat Christoffer Remmer na zijn maandenlange blessureleed ook in de kern.

We noteerden een hele vroege openingstreffer. In minuut 4 rolde Lyle Foster de rechterflank van Beerschot op. Hij bereikte Kyan Vaesen die geen seconde twijfelde en zo de 1-0 op het bord zette.

Beerschot zag op een gegeven moment alle sterren van de hemel. Dit resulteerde enkele minuten later in een tweede treffer. Auteur was deze keer Léo Seydoux. Hij kon in twee tijden doelman Antoine Lejoly verslagen na alweer een knappe voorbereiding (2-0).

Net voor het halfuur lag nummer drie al in het mandje. De auteurs waren dezelfde als die van het eerste doelpunt. Foster met het voorbereidende werk en Kyan Vaesen die de bal hard in het dak van het doel trapte (3-0).

De tweede helft was van een minder niveau. De kansen werder schaarser en Beerschot kwam iets meer in de wedstrijd. In minuut 70 hadden we opnieuw wat opwinding. Na een knappe actie tussen Foster en Daci kon doelman Lejoly de bal in hoekschop werken. De hoekschop werd in eerste instantie afgeweerd door de Beerschotse verdediging, maar het was Lorenzo Noviello die de afliggende bal in één tijd in doel kon schieten (4-0).

Ook Simon Paulet was nog dicht bij een doelpunt. Zijn vrije trap werd deskundig door de doelman uit doel geweerd. Het laatste wapenfeit kwam op naam van de bezoekers. Krekovic schoot op doel, maar met een mooie zweefsprong hield doelman Jensen zijn netten schoon.

KVC Westerlo

Van Langendonck (45’ Jensen), Seydoux, Yameogo (67’ Seigers), Soumah, De Cuyper (45’ Remmer), Güctekin (88’ Chikhi), Van Eenoo (45’ Paulet), Vetokele (67’ Daci), Noviello, Foster (75’ Fofana), Vaesen

K.Beerschot VA

Lejoly, Dom (65’ Muyldermans), Konstantopoulos(45’ Belhadj) , Bourdin(65’ Krekovic), Okyere (70’ Goossens), Van Steenwinckel (65’ El Hajaoui), Sebaoui, Soumare (45’ Sanyang), Krekovic( 32’Khalife) , Shankland (45’ Mukuna), Noubissi

Doelpunten

4’ Vaesen (1-0), 12’ Seydoux (2-0), 26’ Vaesen (3-0), 70’ Noviello (4-0)

Verslag geschreven door: Peter Boons
Foto’s: Luc Meynaerts

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA