Wedstrijdverslag KVC Westerlo – AZ Alkmaar

De voorbereiding werd afgesloten met een wedstrijd tegen AZ. De mannen uit Alkmaar zijn niet de eerste de besten, want de vorige seizoenen kon je hen steevast terugvinden in de top 5 van het Nederlandse betaalde voetbal.

Het werd een intensieve wedstrijd, waarin de spelers meerdere km’s moesten lopen, maar echt doelgevaar was op één hand te tellen.

Voor onze Kemphanen noteerden we een kopbalkans voor Pietro Perdichizzi in de 23ste minuut, na een set-pieces-actie, en een schot van Lukas in de 67ste minuut.

Voor de bezoekers noteerden we net 1 kans meer, en die ging er dan ook in. Drie minuten voor tijd wist invaller Hakon Evjen de bal onder Sinan Bolat in doel te plaatsen (0-1).

Al bij al was coach De Roeck tevreden met het spel dat hij vandaag zag en is de groep klaar om vanaf volgende week de competitie aan te vatten.

KVC Westerlo

Bolat, Jordanov, Seigers, Perdichizzi, De Cuyper, Neustädter, Van Eenoo, Dierckx, Van den Keybus, Daci (87’ Goure), Vaesen (82’ Foster)

AZ Alkmaar

Verhulst, Witry (83’ F. de Jong), Beukema (78’ Dekker), Martins Indi (45’ Hatzidiakos), Kerkez (45’ M. de Wit), Reijnders, Clasie (45’ Midtsjö), D. de Wit, Ödgaard (45’ Lahdo), Barasi (65’ Koopmeiners), van Brederode (74’ Evjen)

Doelpunt

87’ Evjen (0-1)

Verslag: Peter Boons

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA