Wedstrijdverslag KV Mechelen – KVC Westerlo

Vandaag werkten we onze tweede oefenwedstrijd van het seizoen af tegen KV Mechelen. De wedstrijd vond plaats tijdens een prachtige zondagmiddag op het terrein van K.F.C. Katelijne.

Eerste helft

Opstelling: David Jensen, Edisson Jordanov, Rubin Seigers, Pietro Perdichizzi, Kouya Mabea, Nader Ghandri, Simon Paulet, Lukas Van Eenoo, Tuur Dierckx, Kyan Vaesen, Igor Vetokele.

De eerste helft was nog maar net begonnen wanneer Kyan Vaesen de eerste kans van de wedstrijd al in de derde minuut wist om te zetten in een doelpunt.

Een klein kwartiertje later weet KV Mechelen een kans te creëren uit een corner. David Jensen zit er bij de eerste poging nog tussen met een zeer goede redding, maar de bal wordt in de rebound toch nog in doel gewerkt.

In de 36e minuut weet Kyan Vaesen zijn tweede doelpunt van de wedstrijd te scoren. Igor Vetokele geeft de bal voor vanop de linkerflank, vervolgens is het Kyan Vaesen die hem in één tijd in de verste hoek trapt.

Vervolgens hadden onze Kemphanen nog twee goede kansen vlak voor de rust. Eerst was het Igor Vetokele die de bal op doel kopte, maar de keeper had hem klemvast. Enkele minuten later komt Kyan Vaesen alleen voor doel, maar doelman Yannick Thoelen zat er goed tussen. We gaan de rust in met 1-2.

Tweede helft:

Opstelling: Koen Van Langendonck (in: 45, out: 73), Kristof Van Hout (73), Noël Soumah (60), Guy-Serge Yaméogo (60’), Matias Lloci (60’), Léo Seydoux (60’), Basilio Ndong (60’), Thomas Ephestion (60’), Dimitrije Jovanovic (60’), Daan Driesen (60’), Lorenzo Noviello (60’), Lars Neyens (60’)

Tijdens de rust werd er één wissel doorgevoerd. Koen Van Langendonck komt het Westelse doel verdedigen in plaats van David Jensen. Koen moest het veld jammer genoeg vroegtijdig verlaten vanwege een blessure.

Ook in de tweede helft weten we al vroeg te scoren. Edisson Jordanov maakt een zeer goede loopactie waarna hij de bal scherp voorgeeft richting de rand van de zestien meter. Hier staat Lukas Van Eenoo die hem prachtig in de rechterbovenhoek weet te plaatsen, 1-3 voor Westerlo.

In de 60e minuut werd het volledige elftal gewisseld. De tweede helft verliep voor de rest van de wedstrijd erg rustig met weinig goede kansen. Na vier minuten extra tijd klinkt het laatste fluitsignaal, we winnen de wedstrijd met een mooie 1-3 eindstand.

Verslag geschreven door: Jordy Haesen
Foto’s: Luc Meynaerts

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA