Wedstrijdverslag Almere City – KVC Westerlo

Vandaag stond er een oefenwedstrijd tegen het Nederlandse Almere City op het programma. Op weg naar het stadion van Almere leek het erop dat het een wedstrijd in hevige regen zou worden, maar bij aankomst klaarde het op en bleef het droog.

Opstelling KVC Westerlo:

David Jensen, Leo Seydoux, Noël Soumah, Rubin Seigers, Kouya Mabea, Thomas Ephestion, Lukas Van Eenoo, Edisson Jordanov, Tuur Dierckx, Igor Vetokele, Kyan Vaesen

Wissels: Lars Neyens, Lorenzo Noviello, Wally Fofana

Opstelling Almere City:

Agil Etemadi, Bram Van Vlerken, Ramon Leeuwin, Frederik Helstrup, Tim Receveur, Anass Ahannach, Ryan Koolwijk, Maarten Pouwels, Lance Duijvestijn, Thibaut Lesquoy, Oussama Bouyaghlafen

Eerste helft

De wedstrijd startte met vrijwel meteen een kans voor Almere City, maar de Westelse verdediging was er goed bij. In de 15e minuut weet Igor Vetokele goed naar binnen te draaien. Hij haalt uit met een hard schot richting de rechterbovenhoek maar dit raakt net de buitenkant van de paal.

De eerste helft ging erna erg gelijk op waarbij de actie vooral op het middelste deel van het veld terug te vinden was. Beide ploegen hadden niet al teveel kansen waardoor de rust dan ook inging met een logische stand van 0-0.

Tweede helft

Onze Kemphanen komen goed uit de kleedkamer. Al vroeg in de tweede helft wordt er een goede loopactie over de rechterflank ingezet. De bal wordt strak voorgegeven richting tweede paal, maar Igor Vetokele kan hem net niet raken.

Enkele minuten later komt Tuur Dierckx goed naar binnen vanop de linkerflank waarna hij uithaalt met een stevig schot dat prachtig in de linkerbovenhoek eindigt, 1-0 voor KVC Westerlo.

In de 74e minuut zet Kyan Vaesen zich goed vrij in de zestienmeter, hij ontvangt de bal en trapt hem richting de rechteronderhoek, maar doelman Stijn Keller zit er goed bij.

Net voor het laatste fluitsignaal krijgt Almere een kans nadat Soumah eerst een corner wegwerkt. David Jensen zit er eerst nog goed bij, maar Almere weet in de rebound toch nog te scoren, 1-1. Bij deze stand klinkt ook het laatste fluitsignaal.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA