Waar kan je in het stadion iets drinken en eten?

Zondag spelen we tegen RSC Anderlecht in een uitverkocht Kuipje! Daarom verzien we verschillende extra tap, eet- en oplaadpunten. Een overzicht kan je hier boven terugvinden.

Voor de wedstrijd kunnen alle supporters terecht in de Fan Village. Op vertoon van het juiste ticket kan je ook terecht in de G- en Westkantine + extra tapwagens.
Tijdens de wedstrijd is het mogelijk om je consumpties te verkrijgen in de Westkantine, G-kantine en extra tapwagens. Opgelet de Fan Village is NIET open onder de wedstrijd.
Na de wedstrijd kunnen alle supporters terecht in de Westkantine, Fan Village en Themacafé.

Onze supportersclubs (+ trommel) gaan zich vanaf zondag positioneren recht achter het doel. Dit om de doorgangen/trappen terug vrijer te maken en het algemeen comfort van alle supporters in vak G te verbeteren. In onderling overleg met supportersclubs, club en veiligheid is daarbij dan ook beslist dat de poort tussen vak G en de ingang van vak G open zal blijven. Hierdoor is er dus langs 2 kanten een kantine vlot bereikbaar. Daarnaast gaan de kartonnen drankhouders verdwijnen en er is gezocht naar een duurzaam alternatief, de ‘Cupkeeper’! De supportersclubs zullen deze ‘Cupkeepers’ vanaf zondag verkopen in de Fan Village aan de prijs van €5 (CASH en liefst GEPAST te betalen).

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA