VOORLOPIG GEEN ACTIVITEITEN MEER

KVC Westerlo volgt de opgelegde richtlijnen en schort al zijn nog geplande activiteiten op tot nader bericht.

Wat houdt dit concreet in?

1. Het secretariaat zal gesloten zijn. Wel zullen we op weekdagen telefonisch bereikbaar zijn van 12u tot 13u om dringende vragen te beantwoorden.

2. Er wordt niet meer getraind op de velden van KVC Westerlo. Niet door jeugd en aanverwanten maar ook niet door ons eerste elftal. De spelers van het eerste elftal krijgen een individueel programma mee naar huis. Voor onze jeugdspelers riepen we onze trainers massaal op om binnen hun team creatief om te gaan met de situatie en om alle kinderen binnen de opgelegde maatregelen toch individueel aan het sporten te houden.

3. Alle niet noodzakelijke werkzaamheden worden stopgezet tot nader bericht om verder risico op verspreiding te vermijden.

4. Alle reeds geplande activiteiten worden opgeschort tot nader bericht. Dit zowel voor jeugd als het eerste elftal.

Het is even vervelend en we trachten zoveel als mogelijk updates te geven maar voorlopig moet al onze aandacht uitgaan naar het indijken van het virus en alle maatregelen die daarvoor nodig zijn. Daarvoor nemen we de tijd die nodig is. Dat het voetbal even op de achtergrond geraakt is in deze omstandigheden slechts een detail.

Een aantal dagen voor de start van de lente, staat ons leven even niet in bloei. Maar  zoals jullie altijd achter onze club staan, gaan we nu ook #enallemaalsamen deze strijd aan! KVC Westerlo hoopt voor iedereen het beste en wenst u allen toch een goede gezondheid.

Hoe beter iedereen de richtlijnen opvolgt des te minder slachtoffers en zo maken we kans op minder erge maatregelen. KVC Westerlo rekent op u!

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA