VOORBESCHOUWING

De laatste wedstrijd van 2019 gaf ons terug hoop om nog mee te kunnen doen voor de tweede periodetitel. Met sprankelend voetbal werd Lokeren toen opzij gezet. Hopelijk kunnen we de lijn doortrekken en goed van start gaan in het Kuipje in 2020. Onze tegenstrever Lommel zit in een positieve flow, zeker na de komst van trainer Peter Maes.

Onze coach selecteerde een ruime selectie voor deze eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Doelman Berke Özer en Lukas Van Eenoo zijn opnieuw hersteld van hun respectievelijke blessures en ook nieuwe aanwinst Nader Ghandri is nieuw in de kern. Noël Soumah en Ambroise Gboho werken verder aan hun revalidatie.
De kern: Van Langendonck, Özer, Van Hout, Remmer, Dewaele, Biset, Van Den Bogaert, Kone, Ofori, Janssens, Keïta, Van Eenoo, Ghandri, Antunes, Brüls, De Schryver, Abrahams, Vetokele, Buyl, Petrov, Vaesen en Gül.
Uiteindelijk zullen nog 4 namen het wedstrijdblad niet halen.

Er is ook weer veel buiten- en binnenlandse belangstelling voor deze wedstrijd. Er komen drie Nederlandse en 4 Duitse clubs onze wedstrijd volgen. Zo komen vertegenwoordigers van Sparta Rotterdam, Roda JC Kerkrade, Willem II Tilburg, 1. FC Sankt-Pauli, SpVgg Greuther Fürth, Alemannia Aachen en 1. FC Kaiserslautern naar de acteurs op het veld zien. Ook Zulte-Waregem stuurt weer een scout naar het Kuipje en ook onze rechtstreekse tegenstrevers OH Leuven, Beerschot en Lokeren vinden de weg naar ons stadion.

KVC Westerlo zoekt chauffeurs voor privévervoer:

Is u in het bezit van een geldig rijbewijs en wenst u een deeltijdse of voltijdse betrekking neem dan contact met ons op via email: Wim.vanhove@kvcwesterlo.be

RECENT NIEUWS

Team Pnt
RFC Seraing 15
Union SG 14
KSMK Deinze* 10
Lommel SK 8
SK Lommel 7
RWDM* 6
KVC Westerlo* 6
Club NXT* 2

*Wedstrijd(en) minder gespeeld!

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA