VOORBESCHOUWING & SELECTIE VIRTON

Doelmannen

Kristof Van Hout, Koen Van Langendonck, Berke Özer

Verdedigers

Maxime Biset, Gilles Dewaele, Kel Ofori, Bryan van Den Bogaert, Noël Soumah, Souleymane Kone, Christophe Janssens

Middenvelders

Fabien Antunes, Lukas Van Eenoo, Guillaume De Schryver, Christoffer Remmer, Kader Keïta, Christian Brüls

Aanvallers

Sava Petrov, Ambroise Gboho, Kyan Vaesen, Emmanuel Emenike, Kurt Abrahams

Enkel Igor Vetokele is nog niet wedstrijdfit. Het positieve nieuws is echter dat hij de intensiteit al mag verhogen en af en toe deelneemt aan de groepstrainingen.

Virton zal geen gemakkelijke klip zijn om te omzeilen. De Luxemburgers doen het goed als nieuwkomer. Zij waren ook de ploeg die ons een halte toeriepen na een lange reeks van overwinningen. Die zondagnamiddag brachten ze ons in problemen met hun viriel voetbal op het kleine veld. Maar weet je nog? Er werd ons een strafschop onthouden. Noël Soumah werd onder graszoden geduwd in het strafschopgebied. Scheidsrechter floot terecht strafschop, maar door toedoen van de thuisspelers kwam hij op zijn beslissing terug.
Virton heeft een stevige thuisreputatie, op verplaatsing hebben ze het iets moeilijker. Enkel op Lommel konden ze met de volle buit naar huis gaan (0-3). Op OH Leuven (1-0) en Union (2-1) moesten zij het onderspit delven. Over hun uitwedstrijd op KSV Roeselare (0-5) gaan we maar best zwijgen.

Berke Özer wordt tijdens de wedstrijd gevolgd door een delegatie van zijn moederclub Fenerbahçe SK. Zo komt de ex-international VOLKAN DEMIREL, bekende doelman met 62 A-caps op zijn teller, Berke volgen. Ook de doelmannentrainer van Turkije komt een bezoek aan het Kuipje brengen. Ook andere clubs vinden hun weg naar ons stadion. Tien clubs uit het binnen-en buitenland deden een aanvraag voor hun scout. Zo komen afgevaardigden van PSV, FC Utrecht, PEC Zwolle, NEC Nijmegen, RKC Waalwijk, Zulte Waregem, KV Mechelen, Lokeren, Beerschot en Lommel kijken naar de wedstrijd.

Als scheidsrechter mogen wij MAARTEN TOEBACK verwelkomen. Maarten gaat zijn derde wedstrijd in de Proximus League fluiten. Zowel Virton als wij hebben hem nog niet gehad als wedstrijdleider.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA