Voorbeschouwing RWDM

Een bitter gelijkspel. Dat was de titel van het wedstrijdverslag van afgelopen maandag toen onze kemphanen het opnamen tegen Lommel SK. Hetzelfde Lommel SK dat een week eerder forfait gaf tegen RFC Seraing wegens covid-besmettingen. Tegen Westerlo besloten de groen-witten wel partij te geven. In een niet al te spectaculaire partij kwam Westerlo op voorsprong na goed storen van Atabey Çiçek die op zijn beurt Lukas Van Eenoo een doelpunt schonk in zijn 100ste officiële wedstrijd in het shirt van KVC Westerlo. Nadien kroop Westerlo te fel achteruit en kregen ze het deksel op de neus in het slot nadat er eerder al een doelpunt van Lommel werd afgekeurd.

Het wordt de derde keer dat Westerlo en RWDM elkaar dit seizoen in de ogen zullen kijken. In de eerste wedstrijd op RWDM zaten onze kemphanen in de hoek waar de klappen vielen. Na een pandoering tegen Union in eigen huis was ook RWDM een maatje te sterk in het Brusselse Edmond Machtensstadion. Nadien werd de kentering ingezet en werd enkel en alleen nog maar verloren op bezoek bij leider Union op 20 december. Amper 3 dagen na de eerste wedstrijd stonden Westerlo en RWDM opnieuw tegen elkaar voor de tweede partij. Westerlo zette orde op zaken en won met overtuigende 3-0 cijfers. Voor deze wedstrijd kregen de spelers een boodschap van onze supporters te zien om hen extra te motiveren.

RWDM zag intussen 2 wedstrijden op rij afgelast worden door het winterweer. De overige 2 wedstrijden tegen Union en Lommel brachten de Brusselaars in 2021 voorlopig nog geen punten op. Nieuwbakken coach Vincent Euvrard gaat tegen KVC Westerlo op zoek naar de eerste zege in 2021. Afspraak op zaterdag 20 februari om 20u00 in het Edmond Machtensstadion!

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA