VOORBESCHOUWING OHL

Deze week stonden de trainingen in functie van hard labeur. Onze physical coach had een pittig programma uitgewerkt om onze Kemphanen scherp voor de dag te krijgen. Iedereen deed volop mee, uitgezonderd Ambroise Gboho en Noël Soumah, die individueel blijven werken en hopelijk binnenkort kunnen aansluiten bij de groep. 

Een definitieve kern werd er nog niet vrijgegeven omdat er nog 2 trainingen op het programma staan. Zowel vrijdag- als zaterdagochtend staan onze jongens nog op het trainingsveld. Pas nadien wordt er bekend gemaakt wie er zondag mee de bus op gaat.

Bij onze vorige verplaatsing naar het King Power @den Dreef stond er héél véél op het spel. Er werd een massaverhuizing ingelast, maar spijtig genoeg speelden we toen één van onze minste wedstrijden en verloren we met 2-1. Nochtans zijn wij de beste ploeg op verplaatsing. Met 20 punten staan we in dit klassement fier op de eerste plaats. In het verleden hebben we al bewezen dat wij punten kunnen halen in Vlaams-Brabant. Hopelijk lukt het ons deze keer ook weer.

De Leuvenaars hebben ook grote ambitie. Na het behalen van de eerste periode, wilden ze niet onder stoelen en banken steken dat zij beide periodes wilden winnen, zodat zij geen finales op het einde moeten spelen. De start van die tweede periode was moeizaam, maar vorige week behaalden ze een mooie overwinning op het veld van Union en doen ze weer volop mee voor die felbegeerde titel.

Last but not least is er deze week nog maar eens bewezen welke goede sfeer er in onze club heerst.

Met de hulp van Play Sports konden we onze coach Bob Peeters eindelijk beetnemen met verborgen camera. Er waren glansrollen weggelegd voor onze Algemeen Directeur Wim Van Hove en ook hulpcoach Eric Reenaers heeft de rol van zijn leven gespeeld. Met als resultaat: het is ons gelukt!

We raden iedereen aan om morgenavond zeker te kijken naar Play Sports.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA