VOORBESCHOUWING LOMMEL SK

Herinnert u zich het nog? Onze voorlaatste wedstrijd voor de lockdown werkten we af in het Soevereinstadion. Na een gesloten en zenuwslopende wedstrijd was het Christian Brüls die met een heerlijke vrije trap de 0-1 maakte. Of in 2018, toen Van Langendonck eerst een strafschop van Rocha stopte en 10 minuten later Rommens KVC Westerlo de 0-1 bezorgde door zijn penalty wel binnen te trappen.

Lommel SK is sinds dit seizoen in handen van de City Football group en heeft zich geroerd op de transfermarkt. Het trok voornamelijk jonge buitenlandse talentvolle spelers aan. Denk maar aan Marlos Moreno, Manfred Ugalde, Daniel Grimshaw, … Het wordt afwachten wat dit jong geweld kan bijbrengen voor Lommel SK.

Er vielen ook enkele spraakmakende transfers. Zo werd Stijn Wuytens weggeplukt bij het Nederlandse AZ. Ook ex-kemphaan Arno Verschueren maakte de overstap vanuit Nederland. In 2014 maakte Arno zijn debuut in het professionele voetbal bij onze club.

Met 7 op 18 kent Lommel een matige start in de competitie. De troepen van Liam Manning kenden in hun voorbije matchen veel gretigheid maar er zaten ook nog veel schoonheidsfoutjes in.

Weten Van Eenoo, Abrahams en Brüls zaterdag alweer de netten te vinden? Hulptrainer Vedran Pelic zal alvast raad kunnen geven, hij is topschutter voor KVC Westerlo in het Soevereinstadion met 4 stuks.

Afspraak zaterdag 17 oktober om 20u45 in het Soevereinstadion te Lommel SK!

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA