Voorbeschouwing Lommel SK

Bob Peeters nam de 3 punten mee naar ’t Kuipje zaterdag en liet de club die hem nauw aan het hart ligt met lege handen achter. Al ging dat niet zonder slag of stoot. Onze kemphanen moesten vechten tot het eind om deze belangrijke overwinning in de wacht te slepen. Achteraf in de kleedkamer haalde onze coach aan een team op het veld te zien staan dat voor elkaar door het vuur ging. Dat team moet nog wel leren de kalmte te bewaren en zijn momenten te pakken. Het kwam via een penalty 0-1 voor maar profiteerde later in de partij niet van de ruimtes om de wedstrijd dood te maken.

Winning mood

Lommel SK heeft zich met een 10 op 12 helemaal herpakt na een matige seizoensstart. Op speeldag 7 raapten de Limburgers nog een puntje mee uit ’t Kuipje. Nadien moesten ze zich enkel nog gewonnen geven tegen RFC Seraing om daarna een 10 op 12 op de tabellen te zetten en zich weer helemaal in de race te knokken. Lommel staat intussen gedeeld derde in de stand. Vorig weekend zette het zelfs RWDM opzij met 4-0 cijfers. Jonkies Ugalde, Moreno en Zaroury wisten de weg naar de netten te vinden. Lommel coach Liam Manning krijgt stilaan lijn in zijn jonge team waardoor Lommel momenteel volledig mee in de running is voor de tweede plek.

Winnen is een must

Voor onze kemphanen wordt het zondag opnieuw een belangrijke wedstrijd. Willen ze met een gerust gemoed aan tafel schuiven tijdens de eindejaarsperiode moet de jacht op plek 2 geopend worden. Westel haalt 11 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Allesbehalve een slecht rapport te noemen, doch heerst er bij veel geel-blauwe supporters een wrang gevoel. Onze kemphanen wisselen sterke prestaties nog te vaak af met momenten waarin het de wedstrijd af en toe moet ondergaan. Binnen het team zit iedereen alvast op dezelfde golflengte en wordt er week in, week uit hard gewerkt om de nodige resultaten te boeken. Afspraak aanstaande zondag om 16u00 in ’t Kuipje!

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA