VOORBESCHOUWING KMSK DEINZE

Vrijdag 23 oktober maken onze kemphanen de verplaatsing richting het Burgemeester Van De Wiele stadion waar promovendus KMSK Deinze zijn wedstrijden afwerkt. Maandag 26 oktober maken de Oost-Vlamingen meteen de omgekeerde beweging richting ’t Kuipje. Wat moet je zeker weten over de promovendus?

Wist je dat?

2 ex-coaches van KVC Westerlo ook aan het roer stonden bij KMSK Deinze? Dennis Van Wijk kende er maar een kort verblijft van 15 wedstrijden terwijl Jan Ceulemans in 2015 de promotie afdwong met Deinze.

Wist je dat?

Dit onze langste verplaatsing is? Onze kemphanen zullen 121 kilometer in de bus vertoeven richting het Burgemeester Van De Wiele stadion. Vorig seizoen stak Virton er nog kop en nek bovenuit met 240 kilometer.

Wist je dat?

Deinze stevig heeft ingekocht tijdens de zomer mercato? Met Seth De Witte, William Dutoit, Dylan De Belder, Ronald Vargas, Renato Neto en Siebe Blondelle werd er enorm veel ervaring aan de kern toegevoegd. Al deze spelers hebben reeds ontelbaar veel wedstrijden achter hun naam staan in het Belgisch profvoetbal.

Wist je dat?

Er 2 ex-spelers van onze club spelen in het oranje shirt van Deinze? Zowel Arnaud De Greef als Raphael Lecompte mochten zich al een kemphaan noemen in het verleden.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA