Voorbeschouwing KMSK Deinze

Toen ik onder de rust op het scherm van mijn Iphone keek las ik het woord controle. Westerlo had controle over de eerste helft en ging met een toch wel verdiende 0-1 voorsprong de kleedkamer in. Na de koffie pauze een totaal ander gelaat. Kwelduivels van dienst waren Nangis en Nzuzi. Op hun eentje maakten ze er al snel 1-1 van. Westerlo leek van slag en had onvoldoende tijd om te bekomen. Özer had nog een knappe reflex in huis op een kopbal van Glenn Claes maar nog geen tien minuten later moest de Westelse goalie zich wel een tweede keer omdraaien. Opnieuw Nangis veroverde de bal en bediende perfect Rocha die de bal maar over Özer in doel te stiften had.

Westerlo werd wakker en begon aan een ultiem slotoffensief. Een penaltyfout op Vetokele werd niet gefloten door ref Pirard. Abrahams ging verhaal halen en raakte de scheidsrechter licht waardoor de Zuid-Afrikaan mocht gaan douchen met rechtstreeks rood. Sadin hield brusseleirs in de allerlaatste seconden nog recht met een prima save op een lage schuiver van Alici. Westerlo kon zo voor de tweede maal niet winnen in het Edmond Machtensstadion dit seizoen.

Zondag wacht met Deinze de volgende horde in de strijd om de tweede plaats want niemand twijfelt er nog aan dat Union SG de beker in lucht mag steken dit seizoen. Deinze won overtuigend van Club NXT vorig weekend nadat het een weekje eerder op een billijk gelijkspel bleef steken bij de pallieters uit Lierse Kempenzonen. De troepen van David Gevaert werden in de heenronde met 3-0 naar huis gestuurd in ’t Kuipje. Of het opnieuw feest wordt ontdekken we aanstaande zondag om 20u00 in ’t Kuipje!

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA