Voorbeschouwing Club NXT

Na een frustrerende wedstrijd vrijdagavond in het Edmond Machtensstadion was er een heuse wederopstanding maandagavond in ’t Kuipje. Westel was baas in de eerste helft, overleefde een enthousiast RWDM in het begin van de tweede helft en was dodelijk efficiënt op de juiste momenten. Op naar de beloften van Club NXT om dit goede resultaat te bevestigen aanstaande zaterdag.

CLUB NXT doorgelicht

Na enkele licentieproblemen bij zowel clubs die vorig seizoen in 1B speelden als amateurclubs die geen licentie kregen om op te gaan werden de jonkies van Club NXT toegevoegd aan de 1B Pro League. Het is een debat dat al langer zijn intrede heeft gehad en waar de meningen verdeeld over zijn. Zeker is dat ze dit seizoen aantreden in de 1B Pro League en onze kemphanen zaterdag voor een eerste maal de confrontatie aangaan tegen de Bruggelingen.

Club NXT haalde tot nu toe 3 punten in 9 wedstrijden. Deze 3 punten sprokkelde het tijdens 3 thuiswedstrijden met telkens een sterk gelijkspel. Zowel Deinze, Union als Lommel keerden maar met 1 puntje huiswaarts uit het Daknamstadion te Lokeren. De plek waar Club NXT zijn thuiswedstrijden afwerkt dit seizoen. Enkel RWDM wist op Allerheiligen de 3 punten mee op de bus naar Brussel te nemen. Lukken onze kemphanen hier zaterdag ook in?

Goede resultaat bevestigen

Na de corona uitbraak bij onze kemphanen werd een povere 2 op 12 neergezet. Al moeten we stellen dat onze kemphanen in de uitwedstrijd bij Deinze en op bezoek bij RWDM meer verdienden. We zaten in de hoek waar de klappen vielen. Het beetje geluk dat men soms nodig heeft ontbrak. Een goed resultaat in de inhaalwedstrijd tegen RWDM werd zo een must. Zoals in de inleiding al werd aangehaald zat alles mee maandag en werd er overtuigend met 3-0 gewonnen. Dit goede resultaat mogen onze kemphanen nu bevestigen zaterdag op Daknam tegen de jonkies van Club NXT. Afspraak om 20u00, supporter mee vanuit uw kot en schreeuw onze kemphanen mee naar de 3 punten!

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA