VOORBESCHOUWING

De verplaatsing naar het Soevereinstadion van Lommel belooft weer uiterst spannend te worden. Sinds de komst van Peter Maes hebben de Limburgse Heikappers nog maar één thuiswedstrijd verloren. Bij de overige zes wedstrijden werd er viermaal gewonnen en tweemaal gelijkgespeeld. Liefhebbers van doelpunten blijven wel op hun honger zitten. In totaal konden de toeschouwers aan de Speelpleinstraat maar 24 doelpunten dit seizoen bewonderen. De thuisploeg kon elfmaal scoren, de tegenstander deed dit dertienmaal. Het minste aantal van alle deelnemers in onze Proximus League.

Onze Kemphanen blijven de beste awayploeg. Al deed de overtuigende thuiszege tegen Lokeren ook wel deugd. Hopelijk kunnen we de positieve lijn doortrekken in de laatste drie finales richting play-off finale. Als je aan kop staat moet je de ambitie uitspreken dat het mogelijk is. Het zou een bekroning zijn van al het schitterende werk dat de technische staf, de spelersgroep en iedereen die dagdagelijks bezig is met het elftal, levert.

Volgende Kemphanen stappen op de bus richting Lommel: Berke Özer, Gilles Dewaele, Maxime Biset, Noël Soumah, Bryan Van Den Bogaert, Kader Keïta, Lukas Van Eenoo, Christian Brüls, Kurt Abrahams, Igor Vetokele, Stephen Buyl, Christoffer Remmer, Christophe Janssens, Nader Ghandri, Simon Paulet, Guillaume De Schryver, Ambroise Gboho, Sava Petrov, Baris Alici, Koen Van Langendonck en Kristof Van Hout.

De scheidsrechter van dienst wordt Wim Smet. Deze Antwerpenaar hebben wij dit seizoen reeds tweemaal als wedstrijdleider gehad. Zowel in de gewonnen Bekerwedstrijd tegen Waasland Beveren (3-4) als in de thuiswedstrijd tegen Beerschot (2-0) was hij onze scheidsrechter. Opmerkelijk in die twee wedstrijden was dat hij de bal maar liefst viermaal op de stip legde.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA