Uitbouw jeugdafdeling KVC Westerlo

KVC Westerlo kreeg al het heuglijke nieuws dat zij volgend jaar deel uitmaken van Elite 1 bij de jeugd wat erop wijst dat de volgehouden inspanningen in ons jeugddepartement richting het gewenste resultaat evolueren.

In de lijn van deze verdere ondersteuning van de uitbouw van de jeugdafdeling van KVC Westerlo ligt de aanstelling van drie professionele coaches in het academieproject van KVC Westerlo die mee zullen instaan voor de verzorging van de doorstroming van onze jeugdtalenten naar het eerste elftal.

Yoni Buyens, Werner Manteleers en Ruben Corstjens zijn de namen. Voor het komende seizoen zijn ze naast hun algemene opdracht achtereenvolgens gelinkt aan de -21, -18 en het project Houtvenne.

Als kroon op het werk zijn we tevens trots dat we kunnen aankondigen dat Eric Reenaers onze nieuwe Director of Football Operations zal worden.

Hij zal instaan voor de coördinatie van dit sportieve project van de doorstroming maar meer algemeen zal hij ook instaan voor de invulling en uitvoering van alle initiatieven die noodzakelijk zijn in het kader van de sportieve missie van onze club.

Zijn kennis en jarenlange ervaring bij de jeugd en bij het eerste elftal zullen hem helpen om KVC Westerlo sportief op het juiste spoor te laten rijden.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA