U-21 : KNAPPE OVERWINNING

Westerlo won vandaag verdiend van Beerschot met 1 – 0. Doelman Jitse Vandermotten was de man van de match. In een prangende slotfase toverde hij enkele prachtige reddingen uit de mouw waardoor hij de zege in Westerlo hield.

Beerschot zorgde voor het eerste gevaar via een vrije trap, die gelukkig voor doel niet werd binnengetikt. Westerlo kwam opzetten via een vrije trap van Daan Driesen die op de doellijn nog werd ontzet. De Kemphanen waren gevaarlijker, dwongen meer hoekschoppen af, zonder succes echter. Een oprukkende Zenn Ulenaers zag zijn schot door de doelman gestopt. Op een counter van Beerschot reageerde doelman Jitse Vandermotten alert en bracht redding met de voet. Ruststand 0 – 0.

De tweede speelhelft startte veelbelovend. Op corner van Lorenzo Noviello besloot Zenn nipt naast. Lorenzo probeerde het met een afstandsschot over het doel. Grote pech toen een vrije trap van Daan Driesen voorbij iedereen doorschoot en tegen de paal belandde. Eventjes werd het warm voor het Westelse doel wanneer een vrije trap voor Beerschot binnen de grote backlijn moeilijk ontzet geraakte. In de daarop volgende counter kreeg een jagende Halim Kaygan DE kans om te scoren. Hij ontfutselde de bal van de doelman maar besloot jammerlijk over een leeg doel. De Beerschot keeper reageerde klemvast op een schot van Lorenzo op aangeven van Ferhat Kaya. Een  goed ingevallen Fabio Pinto Da Mesquita zorgde even later voor de verlossing. Een vrije trap vertrok bij Onur Gürler naar Kobe Lemmens op links. Kobe lanceerde Daan D. die de achterlijn haalde en de bal voorbracht. Fabio Pinto, goed gevolgd, besloot snoeihard in doel. 1 – 0.( 77’) Beerschot liet de moed niet zakken en ging voluit voor de gelijkmaker. De Kemphanen moesten achteruit. Doelman Jitse Vandermotten werd DE MAN VAN DE MATCH in een spannende slotfase. Met drie prachtige reddingen (80’,84’ en 85’) hield hij zijn ploeg overeind. Hij heerste in de lucht en hielp mee de overwinning over de streep te trekken. Deugddoende overwinning voor onze Kemphanen.

Ploegopstelling :

Jitse Vandermotten, Ferhat Kaya, Zenn Ulenaers, Elian Van Bulck, Kobe Lemmens, Daan Schoors (88′ Tibo Houwaer), Lorenzo Noviello, Beau Schodts, Halim Kaygan (73′ Fabio Pinto Da Mesquita), Onur Gürler, Daan Driesen (73’Dean Dubois), Jason Janssens (NG), Ian Jennes (NG), Zion Buekers (NG), Michael Dangi (NG)

Gele kaarten : 67′ Daan Schoors

Volgende wedstrijd :

Ma 12/10 : OHL – KV Westerlo : 20.00 : Kunstgrasveld – Vriendschappelijke match : Adres : Cmp: Stadion Oud-Heverlee – Terr.1(Synthetisch)-Korbeekdamstraat 42-3050 Oud-Heverlee

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA