U-21 : CHARLEROI KLOPT WESTERLO

Charleroi won verdiend van Westerlo. In een sterke eerste speelhelft overtroefden ze de Kemphanen met powervoetbal en legden ze de basis van een 2 – 0 overwinning.

Doelman Jitse Vandermotten bracht vrij vroeg redding op een bal die tussendoor gespeeld werd. Onmiddellijk hierop volgde het eerste doelpunt van Charleroi. Op corner belandde de bal  tegen de deklat en in de rebound werd hij binnengetikt. 1 – 0. (8’) Een gevaarlijke voorzet voor doel werd door Elian Van Bulck weggewerkt en Zenn Ulenaers kon een Charleroi-kans nog net afblokken. Charleroi verhoogde de score na een aanval over rechts die binnen getikt werd.          2 – 0.(21’) Het eerste Westelse gevaar kwam er via een afstandsschot van Beau Schodts, door de keeper in corner geweerd (21’) Doelman Jitse onderscheidde zich nog met een prima save op een kopbal net onder de deklat. Een vrijschop van Daan Driesen ging nipt over het doel. Ruststand 2 – 0.

Gedurende de tweede speelhelft zagen we een gretiger Westerlo aan het werk en verliep de wedstrijd nu meer gelijk opgaand. Op vrijschop van Daan kreeg Zion Buekers een goede kopbalkans. Even daarna probeerde Beau het met een afstandsschot, zonder succes echter. Een kopbal van Zion op corner verdiende beter. DE grootste kans voor de Kemphanen noteerden we in het slotkwartier van de wedstrijd. Een vrije trap van Daan Driesen bereikte Zion Buekers die de bal mooi teruglegde op Halim Kaygan. Halim kon aanleggen maar zijn schot trof de doelpaal. Dit was meteen het laatste wapenfeit van de wedstrijd. De Kemphanen slaagden er niet meer in om een eer reddend doelpunt te scoren.

Ploegopstelling :

Jitse Vandermotten, Ferhat Kaya (54’ Zion Buekers), Zenn Ulenaers (54’ Daan Schoors), Elian Van Bulck, Kobe Lemmens, Onur Gürler, Daan Driesen, Beau Schodts, Halim Kaygan, Tibo Houwaer (82’ Dean Dubois), Lorenzo Noviello, Jason Janssens (NG), Ian Jennes (NG), Fabio Pinto Da Mesquita (NG), Michael Dangi (NG)

Volgende wedstrijd :

Ma 05/10 : KVC Westerlo – Beerschot : 20.00 u : Kunstgrasveld

R.W

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA