U-18 SPELEN GELIJK OP OHL

In Leuven speelden onze U-18 jongens hun eerste voorbereidingswedstrijd tegen OHL. De wedstrijd eindigde onbeslist op 3 – 3.

In  eerste speelhelft was Leuven iets beter aan de bal. Westerlo daarentegen loerde op de counter en was voor doel gevaarlijker. De Kemphanen kwamen het eerst op voorsprong via Achille Youth op aangeven van testspeler Kars Althan. 0 – 1 (24’) In 5 minuten tijd boog OHL de achterstand om in een voorsprong. 1 – 1 (36’), 2 – 1 (39’). Ruststand 2 – 1. In de tweede speelhelft zagen we een vinniger Westerlo aan het werk. Vrij snel wisten  de Kemphanen opnieuw te scoren. Zidan Van Baelen knalde de gelijkmaker binnen na mooi voorbereidend werk van  Jean Baptiste Monden en Kasper De Weyer. 2 – 2 (49’) De keeper van OHL kwam verschillende keren goed tussenbeide op acties van  Flavien Mboyo. Flavien verdiende een doelpuntje maar hij miste vandaag wat efficiëntie bij de afwerking. Een foutje in de Westelse defensie werd afgestraft met een strafschop. 3 – 2 (75’) In de slotminuten scoorde Westerlo de verdiende gelijkmaker  via Lucas Thiels. We beleefden een primeur, want Lucas scoorde voor het eerst in zijn ganse carrière, een doelpunt met de kop, op voorzet van Jean Baptiste Monden. 3 – 3 (97’) Op basis van de doelkansen had Westerlo de wedstrijd met enkele doelpunten verschil kunnen winnen.

Ploegopstelling :

Jitse Vandermotten ( Noah Jorissen), Kobe Heyns (Jean Baptiste Monden), Ben Ziane Ilias, Jeffrey Lufundu (Maxim Dillen), Jaro Brabants (Rouben Nguyen), Owen Creces (Bas Wouters), Kars Althan (Zidan Van Baelen), Lars Neyens, Kasper De Weyer, Achille Youth ( Flavien Mboyo Ekele), Lucas Thiels,

Rik Wauters

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA