U-18 : DE MATCH TEVEEL

De U-18 verloren hun wedstrijd op KV Mechelen met 3 – 0. Drie wedstrijden binnen de week waren er duidelijk teveel aan voor onze Kemphanen. De frisheid en gretigheid ontbrak.

KV Mechelen eiste meteen het balbezit op en zag in de beginfase al een tweetal doelpogingen net naast het Westelse doel buitengaan. Toch wisten ze snel te scoren. Te gemakkelijk kon een aanvaller zich centraal doorheen de Westelse defensie een weg banen en scoren. 1 – 1 (8’) Zion Buekers probeerde het via een vrije trap. De keeper duwde de bal in corner. KV Mechelen dreef de score verder op met medewerking van de Kemphanen. Maxim Dillen deed een voorzet voor doel jammerlijk in eigen doel belanden. 2 – 0 (14’) Een vrije trap van Lars Neyens ging naast het Mechelse doel. Westerlo liet zich betrappen op teveel slordigheden, slappe duels en onzuivere opbouw. Blijkbaar hadden veel jongens de wedstrijd van woensdag jongstleden tegen KAA Gent nog in de benen. Tot echt uitgespeelde kansen kwamen ze niet. Mechelen dreef de score verder op tot 3 – 0 via een afstandsschot van buiten de grote backlijn. Te gemakkelijk kreeg Mechelen hier de kans om op doel te trappen. 3 – 0.(32’) In het slot van de eerste speelhelft voorkwam doelman Jason nog meer onheil door een prima redding met de voet. Ruststand 3 – 0.

Gedurende de tweede speelhelft controleerde  Mechelen rustig de wedstrijd. Het resultaat stond reeds op het scorebord. De Kemphanen wisten amper kansen te creëren.  Lars Neyens kwam een voet te kort om een voorzet van Rouben Nguyen in doel te verlengen. Een vrije trap van Zidan Van Baelen zoefde over de kruising. Een laatste aanval over Lucas Thiels naar Rouben tot bij  Zidan belandde over het Mechelse  doel. De Kemphanen waren vandaag niet in staat om hun niveau van vorige wedstrijd te behalen en moesten zich  neerleggen bij het meesterschap van de Kakkers. Verdiende overwinning voor KV Mechelen, voor Westerlo  ‘de match teveel ‘

Ploegopstelling :

Jason Janssens, Kobe Heyns, Maxim Dillen, Ilias Ben Ziane, Lucas Thiels, Lars Neyens (70’ Kasper De Weyer), Zion Buekers (45’ Zidan Van Baelen), Rouben Nguyen, Achille Youth, Owen Creces ( 45’ Jaro Brabants), Dean Dubois( 45’ Bas Wouters), Jitse Vandermotten (NG), Yves Moens (NG), Flavien Mboyo (NG)

Volgende wedstrijd :

Za 10/10 : 14.15 : KVC Westerlo – Club Brugge : Kunstgras

Rik Wauters

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA