Tweede editie van de Westel E-Cup

WESTERLO – De tweede editie van de Westel E-Cup ging op maandag 12 april van start. Tijdens de tweede week van de paasvakantie nemen de verschillende deelnemers het tegen elkaar op in een virtueel FIFA-toernooi.

Ook de tweede editie van de KVC Westerlo E-Cup is gedoemd een succes te worden. Met maar liefst 96 deelnemers waaronder enkele A-kern spelers is ook deze editie volledig uitverkocht. Op de eerste wedstrijddag op maandag 12 april maakten de deelnemers onderling uit wie zich plaatste voor de Europa League en wie er de Champions League van start ging. Wedstrijddag 2, op dinsdag 13/4, stond volledig in het teken van de groepsfase, waar ook de spelers van de A-kern aantraden in het toernooi. Donderdag zullen de 16een 8e finales worden gespeeld, zaterdag de kwart- en halve finales.

Met de laatste speeldag op zondag staan de finales van het toernooi ingepland. Deze zullen plaatsvinden op de middenstip van het A-veld. Zowel de finales voor de 1e en 2e plaats als voor de 3e en 4e plaats zullen dan worden gespeeld. Deze matchen zal u online via Twitch live kunnen volgen.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA