Tweede editie online FIFA toernooi KVC Westerlo

WESTERLO – Na de succesvolle eerste editie van de Westel E Cup, zal ook dit jaar het online FIFA-toernooi opnieuw plaatsvinden. Vanaf maandag 12 april, de tweede week van de Paasvakantie, organiseert de club voor de tweede maal een online FIFA-competitie voor PlayStation 4, de tweede editie van de Westel E Cup. Het toernooi is gericht op supporters van KVC Westerlo, maar ook buitenstaanders mogen deelnemen. Er zullen ook enkele spelers van de A-kern aantreden in het toernooi. 

Toernooiverloop 

De Westel E Cup heeft verschillende fasen. Het online toernooi start met een rechtstreekse knock-out fase. De winnaars van deze wedstrijden strijden in de Champions League groepsfase verder tegen elkaar, de verliezers strijden verder in de Europa League groepsfase. Beide groepsfasen worden onderverdeeld in 16 poules van 4 spelers en in deze fase zullen ook spelers van de A-kern aantreden in het toernooi.

Van alle poules stoten de 2 beste spelers door naar de Champions League eindfase en de Europa League eindfase. Door middel van rechtstreekse knock-out wedstrijden zal er worden uitgemaakt wie de beste FIFA-speler van Westerlo en omstreken is.

Het toernooi zelf start op maandag 12 april en loopt zondag 18 april 2021 op zijn einde. Alle verdere praktische richtlijnen zijn te vinden op de website en sociale mediakanalen van KVC Westerlo. De finales worden live gespeeld op een unieke locatie. Kunnen jullie raden waar?

Inschrijvingen

Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website van KVC Westerlo en dat volledig gratis. Dit kan vanaf donderdag 1 april tot en met woensdag 7 april 2021. Het aantal inschrijvingen zal bepalen hoeveel spelers er kunnen deelnemen aan het toernooi, maar we mikken op een 120-tal deelnemers. 

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ruben Van Elst: +32 473 38 89 94 of onze website raadplegen

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA