Ticketprijzen

Ticketinfo KV Mechelen

KV Mechelen heeft de ticketprijzen voor de wedstrijden van zondag 23 september 2018 vrijgegeven. De wedstrijd start om 16.00 uur.

Voor de wedstrijd tegen KV Mechelen gelden volgende tarieven in voorverkoop op ons secretariaat:

  ZITPLAATS  STAANPLAATS
Volwassen  21 euro  16 euro
-19 jaar  16 euro  11 euro

Let wel, voor de zitplaatsen zijn aan het loket alleen tickets voor volwassenen beschikbaar. Zittickets aan jeugdtarief dienen dus in voorverkoop aangeschaft te worden.

Bussen uit Westerlo zullen allicht aanrijden via Heist en niet via E19.Dit is geen enkel probleem, lichtkranten zullen hen leiden tot waar ze moeten zijn. Best nemen zij op de Putsesteenweg naar rechts de R6. Echter belangrijk: er zijn wegenwerken bezig aan de R6 waardoor zij niet linksaf de Liersesteenweg op kunnen. Zij dienen verder te rijden tot aan het kruispunt met de Antwerpsesteenweg (ook lichtkrant) en daar linksaf te slaan, en opnieuw linksaf aan het kruispunt met de Eikestraat (ook lichtkrant). Op het einde van de Eikestraat dienen de bussen rechts te nemen, dan bevinden zij zich op de Liersesteenweg en dienen ze aan de eerstvolgende verkeerslichten linksaf te rijden (Kerkhoflei). Op het einde van de Kerkhoflei staat een agent hen op te wachten. De bussen dienen daar ahcterwaarts rechtsaf te rijden, de voertuigen dienen daar linksaf te slaan. De straat is voorbehouden voor Westerlo.

Laatst aangepast opmaandag, 28 januari 2019 10:00