STARTSCHOT JEUGDTRAININGEN!

Vrijdag 22 mei mochten de nationale U7 en U8 de spits afbijten met een eerste proeftraining om het uitgewerkte concept te testen. De reacties achteraf waren lovend positief.

na een goede generale repetitie afgelopen vrijdag starten vandaag, maandag 25 mei, gedurende 5 weken de jeugdtrainingen weer op. Elke bubbel zal zo opnieuw 1 maal per week weer training krijgen.

“Er is de afgelopen weken hard gewerkt achter de schermen om de opstart op een veilige en kindvriendelijke manier te verwezenlijken”, aldus preventieadviseur Jurgen Dehaes.

Er zijn draaiboeken opgesteld voor zowel ouders en spelers, begeleiders als trainers. Ook is er een aangepast verkeersplan uitgewerkt en is er op de club de nodige bewegwijzering voorzien om alles in goede banen te leiden.

Als extra heeft KVC Westerlo toerisme Westerlo in de kijker gezet. Ouders mogen niet op de site van Westerlo blijven en kunnen zo indien gewild de Parel der Kempen ontdekken.

Om alle ouders toch een impressie te geven van #coronaproof trainen zullen we onze oefenstof filmen en delen via de webpagina. Deze video’s zullen ook doorgespeeld worden aan Voetbal Vlaanderen om onze rol als voorbeeldclub op te nemen.

Alle info kan je terugvinden op een apart ontwikkelde pagina COVID-19 die te vinden is via de hoofdpagina van KVC Westerlo in de menubalk bovenaan de pagina.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA