Stage Papendal – 29/07

Na de intensieve eerste training en teambuilding activiteit van gisteren, ging het er vandaag iets rustiger aan toe. De dag werd gestart met een lekker ontbijt en vervolgens een indoor training met fitness oefeningen. Zo konden alle spelers de spieren terug losmaken om er in de namiddag weer volledig in te vliegen.

Om 16u00 was het tijd om er weer tegenaan te gaan op het trainingsveld. Er werd gestart met een lichte opwarming, vervolgens enkele kleine oefeningen in een doorschuifsysteem en tot slot een oefening op balbezit en afwerking.

Aan de teambuilding van gisteren hing een leuke prijs voor het winnende team vast. Tuur Dierckx, David Jensen, Halim Kaygan, Noël Soumah en Matias Lloci mochten gaan eten in het restaurant van Sportcentrum Papendal. Voor het verliezende team, bestaande uit Lukas Van Eenoo, Christoffer Remmer, Jitse Vandermotten, Guy-Serge Yaméogo, Kouya Mabea en Dimitrije Jovanovic, was er een iets minder leuke prijs voorzien. Zij mochten namelijk het eten serveren voor de rest van het team en de staff.

Bekijk hieronder enkele sfeerfoto’s van vandaag.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA