Weekschema

Sportieve afspraken

Voor de trainingen moet je uiterlijk 15’ voor het begin v/d training in de kleedkamer aanwezig zijn. Op maandag en woensdag is kleedkamer 8, voorbehouden voor de keepers.In de regel wordt een training slechts zeer zelden afgelast door slechte weersomstandigheden. Zorg steeds voor aangepaste kledij. Bij twijfel, informeer rechtstreeks bij je trainer.

Drinken is zeer belangrijk bij sporten. Zeker wanneer we te maken hebben met hoge temperaturen. Handel preventief en drink niet enkel wanneer je dorst hebt. Let op dat de drank niet te koud is. Breng de nodige discipline op in verband met de drank die je na de training verstrekt word. Meermaals vinden de verantwoordelijken flessen voor ¾ vol, die vervolgens door de volgende groepen niet meer gebruikt worden. Begin enkel een nieuwe fles wanneer de vorige leeg is.

Trainingsmaterialen altijd terug opbergen. De doelen steeds naast het terrein plaatsen na de training.

Nog maar eens voor alle duidelijkheid:

De studie primeert vooralsnog steeds boven trainen. De trainers mogen een sporadische afwezigheid op training met als reden werk voor de school, niet verbinden met een eventuele selectie voor de wedstrijd.

  • Dit systeem werkt, we merken geen misbruik op.
  • De kleedkamers poetsen is een verantwoordelijkheid van ons allen. Volg hiervoor de onderrichtingen van je trainer. Wellicht wordt een beurtrol opgesteld, zodat elkeen zijn steentje bijdraagt.