SPECIALE ‘YOUNITED BELGIUM’ WEDSTRIJDSHIRTS ONDER DE HAMER

Deze week staat in het teken van Younited Belgium. De Proximus is omgetoverd tot ‘Younited Pro League’, in en rondom het stadion wordt aandacht gevraagd voor het belangrijke werk van Younited Belgium en onze spelers zullen met een eenmalige bedrukking op hun shirts spelen.

Deze unieke shirts kunnen binnenkort van jou zijn! Ze worden namelijk online geveild op https://matchwornshirt.com/proleague, waarbij de opbrengsten ten goede komen aan Younited Belgium. Alle shirts van de spelers die minuten hebben gemaakt zullen ongewassen ter veiling worden aangeboden. Vol grasvlekken en emotie dus! Naast de gedragen shirts gaan ook de ‘match issued’ shirts onder de hamer. Alle shirts worden bovendien persoonlijk gesigneerd door de betreffende speler.

Daarnaast biedt de Pro League een aantal bijzondere items aan. Denk hierbij aan gesigneerde shirts van de Rode Duivels, unieke experiences, gesigneerde wedstrijdballen en nog veel meer!

De veiling loopt van vrijdag 20 december 12:00 uur tot en met vrijdag 27 december 21:00 uur. Meebieden is heel eenvoudig en kan al vanaf EUR 89 – ook via de mobiele telefoon.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA