Paaszoektocht

Op paaszondag organiseerde KVC Westerlo voor het eerst een paaszoektocht. In heel de gemeente werden zes kemphanen verstopt. Via tips konden onze volgers op sociale media de locatie van deze kemphanen achterhalen om kans te maken op één van onze toffe prijzen. De actie draaide uit op een groot succes.

“De actie werd een succes. We zagen op alle locaties enorm veel enthousiaste zoekers en ook op onze social media platformen was er veel beleving te noteren, aldus Ruben Van Elst”.

De kemphanen waren verstopt in zes verschillende dorpen. De eerste bevond zich aan Het Riet in Westerlo. De tweede en de derde zaten verstopt aan de Lourdesgrotten in Zoerle-Parwijs en Tongerlo. De vierde kon je vinden aan de ouderlijke woonst van Natalia. De coördinaten van de vijfde tip brachten je tot de kantine van SK Heffers in Voortkapel. Tot slot ging de laatste kemphaan nog een frisse duik nemen aan de bosboer.

Aan vijf van de zes kemphanen kunnen we een winnaar toewijzen. Jammer genoeg is één kemphaan spoorloos verdwenen, daarom roepen we de vinder op om zich nog voor dinsdag 16:00 uur bekend te maken.

De winnaars worden door ons gecontacteerd om een afspraak te maken zodat ze de kemphaan kunnen inwisselen voor hun prijs.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA