Rubin Seigers: Zolang het mogelijk is doen we er alles aan om de tweede plaats te behalen

Rubin, je speelde vandaag je eerste wedstrijd voor KVC Westerlo, vanaf wanneer wist je dat je zou spelen?

Twee dagen voor de wedstrijd. We speelden 11 tegen 11 in het nieuwe systeem dus toen wist ik het.

De trainer pakte verrassend uit met de nieuwe opstelling, niet?

Ja het was anders dan de andere weken maar ik denk dat het wel goed is gegaan tegen een sterke tegenstander. We zullen de volgende wedstrijd zien of het dezelfde opstelling zal zijn of dat we teruggaan naar het gekende recept.

Kan je tevreden zijn met dat ene punt?

Tevreden zijn is moeilijk om te zeggen natuurlijk. Ik denk dat we drie punten hadden kunnen pakken als we onze counters beter uitspeelden. Maar met een punt tegen het team dat zo vlot kampioen is gespeeld kunnen we zeker niet ontevreden zijn.

Tijdens de rust staan jullie op voorsprong, vervolgens komt de gelijkmaker en uiteindelijk komen jullie zelfs nog op achterstand?

De bal werd in de muur lichtjes aangeraakt waardoor Koen hem ook nog net tegen de deklat kon tikken. Maar uiteindelijk gaat die bal er dan toch in dus het is jammer dat die niet goed valt voor ons. Maar we vochten daarna wel goed terug en pakten verdiend een punt.

Denk je dat het mathematisch gezien nog mogelijk is voor Westerlo om die tweede plaats te behalen?

Mathematisch gezien is het zeker nog mogelijk, er zijn nog vier wedstrijden. Het zal zeker niet makkelijk worden maar zolang het mogelijk is doen we er alles aan om die tweede plaats te behalen.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA