Reacties na de verdiende overwinning tegen KMSK Deinze

Lukas Van Eenoo:

“Ik denk dat we een wedstrijd als deze nodig hadden waarin echt gedomineerd hebben en tot veel kansen kwamen. Het is een mooi resultaat waarvan ik hoop dat we dit nu kunnen doorzetten, zondag weer een goede match spelen en dan zullen de resultaten van zelf komen. We zijn al een tijdje opnieuw beter aan het spelen na de corona besmettingen.”

“De wedstrijd op Club NXT was minder maar als we onze kansen afmaken boeken we daar misschien een zakelijke zege. Het moet niet altijd mooi zijn en efficiënt. Je kan niet een gans seizoen top zijn maar dan moeten we iets volwassener zijn en dan zijn we een moeilijk te kloppen elftal.  We hebben de afwezigheid van Christian Brüls proberen collectief op te vangen. Zowel op als naast het veld is hij een heel belangrijke speler voor ons. Het was dus even schrikken toen we hoorden dat Christian niet ging mee spelen.”

“We zijn niet tevreden met 14 op 30. We moeten ons niet focussen op de kloot met Union maar wedstrijd per wedstrijd bekijken. Het kan snel gaan in 1B, we zitten met weinig teams dus als je een wedstrijd kan winnen dan kan je snel stijgen in het klassement.”

Bob Peeters:

“Ik had in de thuiswedstrijd tegen RWDM het gevoel dat we de moeilijke periode achter ons konden laten. Tegen Club NXT was de eerste helft nog aanvaardbaar maar kregen we in de tweede helft fysiek problemen en waren we voetballend niet goed genoeg. Vandaag hebben de puntjes opnieuw op de i gezet en terug een sterke prestatie gebracht die we willen zien als team. We zijn blij met deze wedstrijd maar zondag volgt al opnieuw een moeilijke wedstrijd tegen Seraing.”

“Seraing heeft een week tijd om te recupereren en wij maar 4 dagen. Laat ons hopen dat dit voldoende is voor ons. Het is een raar seizoen door covid-19. Het is elke week aanpassen. Het is een raar seizoen, hopelijk zijn we nu onder stoom aan het komen en kunnen we toch nog genoeg punten sprokkelen.”

“Ik kijk de eerste 15 wedstrijden niet meteen naar de stand maar dat we meer punten hadden kunnen hebben is een feit. Het is een heel lang seizoen, zonder periodetitels. Er zijn nog 18 wedstrijden waar er nog veel punten te rapen zijn en je ziet dat buiten Union alles nog op een zakdoek van elkaar staat. Wij moeten gewoon elke wedstrijd dezelfde mentaliteit en ingesteldheid van vandaag hebben en daar proberen op verder te bouwen.”

“Het is elke week bang afwachten wat de resultaten van de testen zullen brengen. Het is constant schakelen en bijstellen maar we moeten gewoon elke wedstrijd voorbereiden alsof het een finale is.”

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA