PRAKTISCHE INFORMATIE THUISWEDSTRIJDEN

Om jullie terugkeer naar ’t Kuipje zo vlot mogelijk te laten verlopen, lijsten we hieronder een stappenplan op met hoe alles in zijn werk zal gaan.

Toegang tot het complex

Je komt het terrein binnen via De Merodedreef.

Wanneer je je vervolgens richting de ingang begeeft zal er een controle worden uitgevoerd op uw Covid Safe Ticket en identiteitskaart. Een geldig Covid Safe Ticket voldoet aan één van onderstaande vijf vereisten.

Je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt.

je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden (11 dagen na en max 180 dagen na positieve PCR-test).

Je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen.

Je bent jonger dan 12 jaar.

Je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag.

ZONE 1

In zone 1 worden uw Covid Safe Ticket en uw identiteitskaart gecontroleerd. Om alles vlot te laten verlopen verzoeken wij u om deze vooraf klaar te houden. Je Covid Safe Ticket kan je bekomen op twee manieren:

  • Download de COVIDSAFEBE app en log in via E-health of Itsme om je vaccinatieattesten altijd op zak te hebben. Meer info: https://covidsafe.be/nl/
  • Je kan ook een papieren versie aanvragen of afdrukken thuis.

Aanvragen: via de helpdesk (078/78.78.50) à leveringstermijn van 1 week!

Zelf afdrukken: via www.mijngezondheid.be (kaartlezer en pincode identiteitskaart nodig).

Wanneer je beschikt over een geldig Covid Safe Ticket kan je na deze controle verder gaan richting het fandorp of de tribune.

(Zonder mondmasker???)

TOEGANG TOT FANDORP

Nadat je door de controle van zone 1 bent, kan je je begeven richting het fandorp. Hier kunnen alle supporters samenkomen zonder rekening te hoeven houden met het houden van afstand of het dragen van mondmaskers.

In het fandorp zal er een DJ aanwezig zijn die anderhalf uur voor de wedstrijd zal beginnen en een half uurtje voor de wedstrijd zal stoppen. Zo kan iedereen tijdig naar de tribune om de leuke feestsfeer gewoon voort te zetten!

ZONE 2

In zone 2, aan de ingang van het stadion, zullen we de geldigheid van je ticket of abonnement controleren. Na deze controle kan je het stadion betreden zodat je kan geniet van de wedstrijd. Ook hier moet er geen rekening worden gehouden met het houden van afstand of het dragen van een mondmasker.

VERLATEN VAN STADION NA DE WEDSTRIJD

Na de wedstrijd kan u kiezen om naar het fandorp te gaan of om naar huis te gaan. Indien u naar huis wilt gaan kan u het domein verlaten via zowel De Merodedreef als Goorakker.

REGELGEVING

HORECA

Wat betreft ons Themacafé moet er rekening worden gehouden met de maatregelen voor de horeca die momenteel van kracht zijn. Indien je hier iets wenst te drinken draag je een mondmasker tot je aan je tafel zit. Aan één tafel mag je maximum met 8 personen zitten, of de mensen met wie je samenwoont. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee.

WEDSTRIJD

Tijdens de wedstrijd hoef je geen mondmasker te dragen en geen rekening houden met bubbels of afstand. Je kan op een vrije manier genieten van de wedstrijd

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA