Overtuigende 1-3 zege op Standard

Onze Kemphanen trokken gisteren naar Luik, waar ze een oefenwedstrijd tegen Standard speelden. Ze eindigden de wedstrijd met een overtuigende 1-3 overwinning.

Westerlo kwam al snel in de eerste helft op voorsprong. Atabey Ciçek kon na 2 minuten alleen op de doelman van Standard afgaan waarna hij de bal tegen de netten werkte. Vervolgens waren het de Rouches die Ntelo diep stuurden. Hij trapt eerst nog op onze doelman Koen Van Langendonck, maar de bal komt via de rebound met wat geluk terug in zijn voeten waarna hij de gelijkmaker maar moest binnen tikken.

Tien minuten voor rust zorgde centrale verdediger Guy Serge Yaméogo na een hoekschop met een prachtige volley vanop de rand van de zestienmeter voor de 1-2. Westerlo gaat met een voorsprong de kleedkamers in.

In de tweede helft scoorden de Kemphanen nogmaals uit een hoekschop. Yaméogo kopt de bal in de voeten van onze spits Igor Vetokele, deze zorgt er met een overhoeks schot voor dat de bal in de linkeronderhoek eindigt. De 1-3 eindstand is een feit.


Opstelling KVC Westerlo:

Van Langendonck, Soumah, Yaméogo, Perdichizzi, Seydoux, Mabea, Van Eenoo, Keïta, Alici, Vetokele, Ciçek

Verslag geschreven door: Jordy Haesen
Foto’s: Luc Meynaerts

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA