Opnieuw een gelijkspel

Eerste helft: 0-0

Opstelling KVC Westerlo: Van Langendonck, Janssens, Yameogo, Seigers, Soumah, Seydoux, Keïta, Van Eenoo, Abrahams, Vetokele, Çiçek

Het werd een lange studieronde van beide ploegen zonder concrete doelkansen. Westerlo vuurde enkele waarschuwingsschoten af maar kon deze niet binnen het kader krijgen. Lierse Kempenzonen op zijn beurt liet het initiatief aan Westerlo en trachtte een solide organisatie te behouden. Dat we zonder doelpunten de rust in gingen hoefde dan ook niet te verbazen.

Tweede helft: 0-0

Wie hoopte op een scherpere tweede helft kwam bedrogen uit. Het bleef een tactisch steekspel tussen beide teams waar Westerlo initiatief toonde maar te kort kwam in de zone van de waarheid. De aanvallende impulsen die we zagen tijdens de oefenwedstrijden kwamen er vandaag niet uit. Ook invallers Vaesen, Alici, Remmer en Mabea konden het tij niet keren.

Westerlo speelt zo voor de 2de keer dit seizoen gelijk tegen Lierse Kempenzonen. Het elfde gelijkspel al van dit seizoen. Opvallend is dat onze kemphanen het bijzonder moeilijk hebben tegen de staartploegen uit 1B. Zowel tegen Lierse Kempenzonen als Club NXT liet onze club al dure punten liggen.

Verslag geschreven door: Ruben Van Elst
Foto’s: Leo Brouwers

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA