Opleidingen @ KVC Westerlo

In het voorjaar worden er op KVC Westerlo de gratis opleidingen ‘Club-API’ en ‘Omgaan met discriminatie en racisme in het voetbal voor spelers, trainers, supporters en ouder’ georganiseerd. Als club hechten we een groot belang aan deze thematiek en zijn we dan ook erg blij dat we deze opleidingen kunnen organiseren in samenwerking met de KBVB. Daarnaast organiseren we ook de praktijkgerichte opleiding TVJO 2.

De opleiding van ‘Club-API’ zal doorgaan op dinsdag 8 februari van 20u-22u. Meer info en een inschrijvingslink kan je hier raadplegen. Om deze opleiding te volgen moet je de bijscholing grensoverschrijdend gedrag hebben gevolgd of het VTS/ICES-bijscholing vlaggensysteem. Deze opleiding kan je nog online volgen op 24 of 26 januari van 20u-22u. Meer info op de site van Voetbal Vlaanderen.

Op 15 februari start de opleiding TVJO 2. Deze bestaat uit 10 lessen. De lessen vinden telkens plaats van 18u30-22u30. Inschrijven kan via deze link en is definitief na betaling van 340 euro.

De opleiding ‘Omgaan met discriminatie en racisme in het voetbal voor spelers, trainers, supporters en ouder’ gaat door op 16 maart van 19u30-22u. Meer info en inschrijven via deze link.

Opgelet voor deze opleidingen zijn er beperkte inschrijvingen. Snel zijn is dus de boodschap.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA